Millenium, cea mai longevivă formație din showbiz-ul moldovenesc, va susține un spectacol-maraton la Hanul din Borzești, în data de duminică, 16 decembrie, oaspeților restaurantului fiindu-le totodată pregătit și un spectacol de colinde deosebit.

Aflată pe scena moldovenească de mai bine de 20 de ani, trupa Millenium s-a impus demonstrând ân primul rând virtuozitate și profesionalism, soliștii ei fiind și instrumentiști foarte buni.

Trupa alcătuită din Olga Gorcinschi – vioară/voce, Tatiana Ceban – percuție/ voce și Alexandru Zgureanu – chitară/voce evoluează cu regularitate în țară și peste hotare, la diverse festivaluri și concursuri din Germania, Spania, Franța, Bulgaria, Lituania, Polonia, Estonia, Belarus, Ucraina etc. Pe scenele din România, Millenium este o prezență obșnuită, datorită show-ului pe care îl produce și a stării de energie pe care o transmit artiștii.

Millenium a înregistrat cinci albume cu un repertoriu variat, ce cuprinde piese în stil rock, pop-rock, folk-rock, jazz-rock, pop sau creații folclorice: doine, balade şi colinde, împletite într-un aranjament modern şi cântate în mai multe voci.

Pe lângă concertul susținut de trupa Millenium, cei care vor fi prezenți la Hanul din Borzești în seara zilei de duminică, 16 decembrie, vor putea asista și la un spectacol de colinde.

Intrarea este 50 de lei de persoană, iar show-ul va începe la orele 17.00. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0742.581.773. (sursa foto: www.facebook.com/pg/bandmillenium)