În cursul zilei de miercuri, 28 aprilie, polițiștii din Moineşti au efectuat 5 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de tâlhărie calificată. Trei tineri au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri şi, ulterior, reţinuţi.

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Moineşti au efectuat, pe raza municipiului, 5 percheziții domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de tâlhărie calificată. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat bunuri folosite la comiterea infracţiunii şi un telefon mobil aparţinând păgubitului.

Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 23 martie a.c., trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, din Moineşti, în timp ce se aflau în spatele unui bar din localitate, ar fi acostat un tânăr de 23 de ani, din comuna Balcani şi l-ar fi deposedat prin violenţă de un telefon mobil şi suma de 450 de lei cauzând un prejudiciu total de 1.850 de lei.

Cei trei tineri au fost conduşi la sediul poliției, unde au fost audiaţi şi, ulterior au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore. Aceştia au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)