Tânărul de 24 de ani, din Dofteana, a furat bijuteriile din locuința unei femei de 39 de ani. Poliţiştii au efectuat 3 percheziţii domiciliare în baza mandatelor emise de Judecătoria Oneşti.

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au reținut un tânăr, de 24 de ani, din comuna Dofteana, bănuit de furt calificat.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bănuitul, în perioada 17.10-04.11.2019, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei femei de 39 de ani, din comuna Dofteana, de unde ar fi sustras bijuterii din aur, în valoare de 16.000 de lei.

Poliţiştii au efectuat 3 percheziţii domiciliare în baza mandatelor emise de Judecătoria Oneşti. Totodată, au fost identificate o parte din bunuri la case de amanet de pe raza Staţiunii Târgu Ocna şi municipiului Oneşti. O mare parte din prejudiciu a fost recuperat de poliţişti.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (sursa: IPJ Bacău)