Albrau Onești, unul dintre cei mai mari producători inde­pen­denţi de bere de pe plan local, deţinut majoritar de an­treprenorul Vasile Ciobanu, cu venituri nete de 46 de milioane de lei în 2020, are un buget de investiţii de 9 milioane de lei pentru acest an, potrivit reprezentanţilor companiei, scrie zf.ro.

„Ne dorim dublarea capacităţii liniei de îmbuteliere la doză, achiziţionarea de noi echipamente în sectorul utilităţi, construirea unui nou depozit de produs finit sau materiale şi diversificarea sortimentaţiei“, a spus Luminiţa Martin, directorul general al Albrau Prod, pentru sursa citată.

Albrau Prod, business cu o activitate de aproape trei decenii, are în portofoliu mărci precum Albrau sau Zimbru, iar reprezentanţii acestuia îşi propun ca în 2021 să dezvolte produse noi şi să intre pe pieţe noi de desfacere interne, dar şi externe.

În aprilie anului trecut, pe la începuturile pandemiei de coronavirus, omul de afaceri Vasile Ciobanu a achiziționat pentru spitalul din Onești un echipament foarte important în lupta anti Covid-19, și anume un analizor automat de chemiluminescență iFlash 1800-A, împreună cu accesoriile necesare, pentru care a plătit 30.000 de euro. (foto: imagine ilustrativă)