La data de 24 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău, împreună cu luptătorii pentru acţiuni speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare la imobilele unor bărbaţi bănuiţi de proxenetism. Trei persoane au fost reţinute.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale a reieşit faptul că în patru imobile din municipiul Bacău, închiriate în regim hotelier, trei bărbaţi ar fi determinat o femeie de 44 de ani să practice prostituţia.

În urma a două percheziţii domiciliare efectuate pe raza municipiului Bacău şi a comunei Stănişeşti, poliţiştii i-au depistat pe cei trei bănuiţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 40 de ani.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuti de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestarea preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Investigaţiile au beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)