.

Elena Pașcu Apăvăloaie, consilier local PNL, este candidatul alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Onești, la alegerile locale programate pe 27 septembrie. De profesie avocat, Elena Pașcu Apăvăloaie este fiica preotului Nicolae Pașcu.

“Am acceptat să intru în competiția pentru ocuparea postului de edil al Oneștiului pentru că îmi doresc de multă vreme să renasc vechiul Onești, îmi doresc să arăt că se poate! Orașul în care trăim are un potențial uriaș pe care nimeni nu l-a folosit până acum. Pe lângă chestiunile elementare pe care are obligația să le facă un primar, acesta trebuie să caute a crește orașul, a-i da plus valoare! Cu Oneștiul nu e ușor! Oneștiul este un oraș în cinstea căruia în 1960 se scriau șlagăre, un oraș în care s-a construit o industrie, un oraș care a dat cel mai mare nume al gimnasticii mondiale, un oraș care în 1963, avea cel mai mare procent de intelectuali din țară. Oneștiul este legat de Borzești și de legenda lui Ștefan cel Mare. Toate acestea ne fac diferiți! La Onești nu vorbim de ceva ce trebuie construit, ci despre ceva ce trebuie reconstruit.

Intru cu capul sus într-o campanie electorală pe care mi-aș dori-o demnă de numele orașului nostru. Mi-aș dori să fim onești, să nu ne judecăm unii pe alții. Campania electorală este de fapt despre un proiect legat de oraș, despre prezentarea acestuia cetățenilor. Campania noastră va fi axată pe ceea ce ne dorim să facem pentru Onești, pentru orașul în care trăim, pentru orașul în care ne creștem copiii!, a declarat  Elena Pașcu Apăvăloaie, candidata alianței PNL – USR-PLUS pentru Onești.

Ionel Palăr, președintele PNL Bacău, a declarat: Am strâns rândurile, în Alianța PNL – USR-PLUS și la Onești, în fața unui singur adversar: PSD și tentaculele sale deghizate. Nu este suficient ca PSD să piardă la Consiliul Județean și la Primăria Onești, ci voturile puține pe care le va primi vor arăta tuturor că Oneștiul și întreg județul au decis să se delimiteze de ceea ce a făcut Dragoș Benea. PSD e acum în județ la un minim istoric și așteptăm, după 30 ani, să-și primească lecția și în Onești, după ce a depopulat orașul. Elena Pașcu Apăvăloaie este un om care nu a tăcut în Consiliul Local, atunci când drepturile oneștenilor au fost puse în pericol, atunci când la orizont au fost semnalate abuzuri. Este un om care nu și-a păcălit niciodată profesia și este singura, dintre candidații la Primăria Onești, care poate construi o echipă.” (sursa: comunicat de presă; foto: arhivă)