Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut, în această seară (n.r. duminică, 4 noiembrie), în jurul orei 19.00, pe DN 11, în Pasul Oituz, mașina unor oneșteni izbind violent un urs care le-a ieșit în față, pe carosabil. Oneștenii se deplasau dinspre Onești spre Brașov, iar ursul a murit din cauza rănilor suferite.

În accident a mai fost implicată o mașina, care circula în aceeași direcție și care se afla în spatele autovehiculului care a lovit mortal ursul.

În momentul în care mașina oneștenilor a frânat brusc, șoferul din spate, luat prin surprindere, a călcat cu întârziere pedala de frână și nu a mai putut evita impactul cu autovehiculul din față.

Deocamdată nu se știe dacă șoferii celor două mașini implicate în accident și pasagerii acestora au fost răniți.

Accidentul s-a petrecut pe raza județului Covasna, după cum ne-au mărturisit sursele UNU PE TROTUȘ, de aceea nici informațiile s-ar putea să nu fie cele mai precise cu putință.

“Este clar că șoferul mașinii care a lovit ursul a fost luat prin surprindere. Accidentul s-a produs imediat după ce urci serpentinele, pe acea porțiune de drum drept, până în fostul han <Lina>, unde de regulă se calcă mai mult pedala de accelerație. Cred că oricui i-ar fi fost foarte greu să vadă ursul la timp, fiind și întuneric beznă”, ne-a spus sursa noastră.