Conform comunicatului nr. 13584/ 26.11.2019 înregistrat la Centrul Zonal Onești RAJA S.A. cu nr. 5234/ 26.11.2019, S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU S.A. ne informează că în data de 28.11.2019, începând cu ora 08.00, se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărută pe conducta de transport Dărmănești – Târgu Ocna – Onești.

Durata estimată a întreruperii furnizării apei potabile în municipiul Onești este de 16 ore (golirea tronsonului – 2 ore, lucrarea de intervenție – 4 ore și durata de reumplere a tronsonului – 10 ore).

Lucrătorii RAJA au luat măsurile necesare pentru menținerea rezervei de apă a municipiului Onești la nivelul optim, astfel încât, în cazul întreruperii furnizării apei potabile de către S.C. CRAB S.A. pentru perioada menționată în adresă, locuitorii municipiului Onești să nu sufere de lipsa apei potabile. În această situație, RAJA SA va alimenta municipiul Onești cu apă potabilă din rezervor pe toată durata desfășurării lucrărilor.

În cazul în care lucrările anunțate de S.C. CRAB S.A., din motive neprevăzute, se vor extinde pe o perioadă mai mare de timp, vom lua în calcul furnizarea apei după un program prestabilit, funcție de durata și  complexitatea lucrărilor. (sursa: Biroul de presă RAJA Onești)