Două persoane, o tânără de 27 de ani și un copil de 5 ani, și-au pierdut viața, în dimineața de sâmbătă, 28 decembrie, în urma unui accident produs prin coliziunea a două autoturisme.

Accidentul s-a produs în jurul orei 08.00, pe DN 12A Comănești – Miercurea Ciuc, pe raza localității Ciobănuș, județul Bacău, după cum informează Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române.

Potrivit DRDP Iași, accidentul care s-a soldat cu două decese s-a produs în condițiile unui carosabil umed.

Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii rutieri comăneșteni, a rezultat că un tânăr de 27 de ani, din Comănești, care se deplasa pe direcția Miercurea Ciuc – Comănești, în timp ce s-a angajat în depășirea unui autoturism, a pătruns pe contrasens unde a intrat frontal în mașina condusă regulamentar de tânără de 27 de ani, care a decedat în urma impactului.

În urma impactului și-a găsit sfârșitul și un copil de 5 ani, pasager în mașina tinerei (probabil copilul acesteia).

Șoferul care a produs accidentul a fost rănit grav și nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, patru tineri din județul Bacău (doi frați din satul Tuta, comuna Târgu Trotuș, o fată din Cașin, logodnica unuia dintre cei doi frați și o minoră din Târgu Ocna) și-au pierdut viața într-un cumplit accident pe DN 2 E 85, la ieșirea din Urziceni spre Buzău.