O tânără din localitatea Gura Văii, județul Bacău, susține că mascații i-ar fi furat geanta în care aceasta avea actele și alte bunuri personale, în timp ce se deplasa cu mașina pe raza localității Poiana, comuna Livezi.

Incidentul s-a petrecut chiar în prima zi a anului. Tânăra se afla în mașină cu părinții ei. Cei trei fuseseră în vizită la niște rude în localitatea Berzunți, și se întorceau spre casă când un grup de mascați le-a tăiat calea.

Eu eram în față, mama conducea și tata era în spate. A venit un mascat la mine, unul către mama, iar alți doi au deschis ușile din spate ale mașinii și tot cereau bani. Pe bancheta din spate era geanta mea și deasupra o geacă. Unul dintre mascați a tras geanta, fără ca tata să observe acest lucru”, relatează tânăra.

Aceasta susține că nu avea foarte mulți bani “cash” în geantă – “banii îi țin pe card – dar, chiar și așa, tot speră ca polițiștii să dea de urma hoților, pentru a putea recupera actele personale care i-au fost furate odată cu geanta.

De altfel, tânăra este dispusă să ofere și o recompensă celui care i-ar returna actele, presupunându-se că acestea au fost abandonate de hoți.

Tânăra s-a adresat deja Poliției din Livezi și așteaptă să vadă cum se va soluționa cazul său.