Fantastică realizare a domnilor de la DPP care se ocupă cu trasarea marcajelor rutiere! Pentru că viața în plină pandemie devenise probabil cam ternă, s-a decis schimbarea benzii de circulație pe strada Radu Rosetti”. După mai bine de 30 de ani. Acum, pe “Rosetti” se va circula “englezește”.

Aproape de când lumea și pământul, pe strada “Radu Rosetti” traficul rutier s-a desfășurat într-un singur sens, dinspre bulevardul Oituz spre Republicii, pe banda dreaptă.

De curând, pe “Rosetti” se circulă însă englezește. Pe stânga.

Lucrătorii DPP au trasat marcaje noi, astfel că riveranii de pe “Rosetti” își parchează mașinile pe banda dreaptă, în timp ce banda stângă a rămas deschisă traficului.

După cum se vede din fotografia alăturată, realizată de un internaut, nu toată lumea a prins ideea. Un Matiz se odihnește, complet roșu, în poziția pe care o știa de la proprietar de-acasă.

Situația de pe “Rosetti” nu e singulară, și pe “1 Mai” (aproape de Piață) se circulă la fel.

Nașpa e că pe “Rosetti” șoferii care au drum pe acolo au toate șansele să nu mai observe pietonii care coboară treptele de pe “Dealul Grecilor” și care nimeresc direct între mașinile parcate.

“Cred că a fost mai ușor să facă marcajul fiind banda liberă”, a opinat un internaut.

(foto: facebook.com/Daniel Gabriel)