Un accident rutier teribil a avut loc, în această după-amiază, în comuna Filipești, județul Bacău, după ce două autoturisme marca Volkswagen s-au izbit frontal. În urma impactului au rezultat cinci victime.

Inițial, ISU Bacău a comunicat că ar fi două persoane decedate, dar apoi s-a revenit asupra acestei informații. “Două persoane de sex feminin, una de 14 ani și cealaltă de 18 ani, au fost preluate de ambulanțele SAJ și transportate la UPU Bacău. În cazul altor trei victime, și anume trei bărbați cu vârstele de 18, 19 și de 55 de ani, se efectuează manevre de resuscitare”, a comunicat ISU, în timp ce personalul medical – la fața locului s-au prezentat nu mai puțin de 7 echipaje SAJ și SMURD – făcea eforturi disperate să-i mențină în viață pe cei care nu au putut fi transportați la UPU, din cauza leziunilor grave suferite.

Din nefericire, niciuna dintre cele trei victime asupra cărora s-au efectuat manevre de resuscitare nu au răspuns acestora, medicii fiind nevoiți într-un final să constate decesul.

„Astăzi, în jurul orei 17.15, pe DN 2-E 85 , în localitatea Filipești, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. Din impact a rezultat decesul a trei persoane: un conducător auto de 56 de ani, care se afla singur în autoturism,  celălalt conducător auto, în vârstă de 19 ani și un tânăr de 18 ani. Alte două pasagere au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal de poliție Cătălina Păduraru.