Locuitorii comunei Cașin, de lângă Onești, au avut parte de o surpriză din partea primarului Daniel Soroiu, în Joia Mare. În plină pandemie de coronavirus, prin grija edilului-șef, cășunenilor le-au fost distribuite, pe lângă tradiționalele felicitări personalizate de Paște, și măști de protecție și declarații pe propria răspundere.

Voluntarii care au luat la pas ulițele comunei au lăsat la fiecare poartă câte un plic cu felicitarea de rigoare, o mască de protecție și două declarații pe propria răspundere, în alb. “Nu mult, dar cred că gestul contează!”, a ținut să precizeze primarul Daniel Soroiu, într-o postare pe Facebook.

Mesajul complet al primarului Daniel Soroiu:

 “Astăzi, în Joia Mare, prin grija primarului Daniel Soroiu și cu ajutorul voluntarilor, la toate gospodăriile din comuna Cașin au fost distribuite plicuri care au conținut o felicitare, o mască de protecție, două declarații pe propria răspundere! Nu mult, dar cred că gestul contează! Sănătate și liniște sufletească vă doresc!” (sursa foto: facebook.com/Daniel Soroiu)