UPDATE – 11.48: Tânărul ucis era din Onești și mai era însoțit de doi bărbați când s-a întâmplat tragedia – DETALII AICI

UPDATE – 10.45: Potrivit ultimelor informații, tânărul decedat în această dimineață la spitalul din Onești avea adresa de domiciliu în municipiul Onești, iar nefericitul accident s-ar fi petrecut într-o zonă împădurită de pe raza comunei Helegiu. Se pare că tânărul decedat ar fi originar din localitatea Brătila, nu din Brătești, cum am fost informați inițial.

Știre în curs de actualizare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit la spitalul din Onești, în această dimineață, din cauza leziunilor grave suferite după ce arma artizanală pe care o avea asupra sa s-a descărcat accidental, în jurul orei 03.00, azi-noapte.  

Tânărul a ajuns în stare gravă la spital și imediat a fost băgat în operație, pentru asta fiind mobilizat personal medical de acasă.

Timp de patru ore s-au străduit medicii oneșteni să-i salveze viața, dar leziunile grave provocate de glonțul care i-a străpuns trupul în zona inghinală dreaptă i-au fost fatale până la urmă tânărului de 24 de ani.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident, mai multe persoane urmând a fi audiate.

Din surse neoficiale, se pare că tânărul care și-a pierdut viața umbla cu arma artizanală asupra sa în toiul nopții fiind la braconaj de mistreți, dar acest lucru nu poate fi stabilit decât de polițiști, în urma cercetărilor pe care le efectuează.

“Pacientul, un tânăr de 24 de ani, a ajuns la Unitatea Primiri-Urgențe (UPU) Onești prezentând o plagă împușcată în regiunea inghinală dreaptă. S-a intervenit chirurgical, în acest sens fiind chemat de acasă personal medical, dar din cauza hemoragiei interne masive nu a mai putut fi salvat, în această dimineață fiind declarat decesul pacientului”, ne-a declarat dr. Ana Maria Băncescu, din cadrul UPU Onești.