Administratorul judiciar al RAFO Onești – Casa de Insolvență Transilvania (CITR) – Filiala București, nu a reușit să vândă încă platforma industrială, al cărei preț a devenit chiar indisponibil (vezi print screen 1), dar a scos în schimb la vânzare mai multe benzinării, imobile, terenuri, construcții și mașini aparținând societății oneștene.

Pentru toate bunurile aparținând RAFO care sunt scoase la vânzare, termenul limită de înscriere la licitație este miercuri, 20 iunie, ora 18.00. Licitația urmează să aibă loc joi, 21 iunie, la ora 14.00.

Printre numeroasele bunuri mobile și imobile ale RAFO care sunt scoase la vânzare se găsește și un bolid de lux, un SUV marca Infiniti, din 2009, cu motor de 5.000 de cmc și 180.000 de kilometri la bord, prețul de pornire fiind de 61.984 de lei, fără TVA (aproximativ 13.300 de euro).

Totodată, CITR – Filiala București a scos la vânzare și o vilă structurată pe trei niveluri (demisol, parter, etaj) situată într-un cartier rezidențial pretențios din București – Domenii – la prețul de 144.500 de euro fără TVA. Vila a fost edificată în anii ’50, are o suprafață construită de 150 mp, în preț fiind inclus și un teren de 132 mp.

Nu în ultimul rând, printre bunurile aparținând RAFO Onești scoase la vânzare de CITR – Filiala București se mai regăsesc o fabrică de biocetan din localitatea Săcuieni, județul Bihor, două stații de distribuție carburanți din comuna Frățești (județul Giurgiu) și benzinăriile din comuna Socodor (județul Arad) și din Orăștie (județul Hunedoara), plus multe autoturisme (Pontiac, Audi, Dacia Logan, Renault), terenuri în diverse județe și participațiile deținute de RAFO la o societate care are ca principal obiect de activitate lucrările de instalații electrice.

Altfel, nici la termenul de pe 28 mai 2018 RAFO Onești nu și-a găsit cumpărător, nicio companie neprezentându-se la licitație.

Sursa foto: sales.citr.ro