Drumul plin de gropi de la intrarea în comuna Gura Văii a fost readus ăn atenția opiniei publice de politicienii din județ. Alături de primarul Valerică Mihalcea, liberalii au organizat o acțiune denumită Locuitorii din Gura Văii protestează împotriva <drumului umilinței>!”. Socia-democrații arată cu degetul către edilul-șef al comunei de lângă Onești: “La Gura Văii vom da foaia și vom trimite acasă administrația falimentară Mihalcea & PNL, care 8 ani nu a făcut nimic pentru comună și locuitorii ei”.

COMUNICAT PNL BACĂU

Locuitorii din Gura Văii protestează împotriva ”drumului umilinței!”
Această practică, a umilirii oamenilor, a fost implementată de Dragoș Benea și continuată de actualul președinte al Consiliului Județean, Sorin Brașoveanu. Când PSD-ul era la putere, personal, am avut mai multe intervenții în parlament, pentru alocarea de fonduri pentru reparații la podul peste Trotuș, la intrarea în Onești. Dragoș Benea n-a mișcat niciun deget, deși avea ministru al transporturilor din propriul partid, ba, o perioadă, chiar un ministru băcăuan al transporturilor. Acum, când Guvernul liberal finanțează lucrarea pentru podul de la Onești, fiindcă așa este firesc, vine și se plimbă pe șantier și se laudă că este a lui. Dragoș Benea, de altfel, se laudă cu orice investiție, deși Autostrada Bacău-Brașov, podul de la Onești, centura Bacăului, drumul de la Gura Văii sunt toate ale oamenilor, ale comunităților. Nu le-a finanțat Dragoș Benea din buzunarul lui și nu pleacă nimeni cu ele acasă. Sunt bunuri publice, realizate din bani publici, așa cum este și DJ 119, care trece prin Gura Văii. Îl invităm să-și pună și aici pancarte cu «Drum Realizat de C.J. Bacău, președinte Dragoș Benea» și îl somăm să-i dea dispoziție lui Sorin Brașoveanu să dea bani și să finalizeze cei șapte kilometri de drum de la Gura Văii!

COMUNICAT PSD BACĂU

„Administrația” PNL de la Gura Văii se deșiră văzând cu ochii: viceprimarul declarat incompatibil își va pierde mandatul; primarul Mihalcea n-a făcut nimic în 8 ani de când conduce comuna. Nimic, în afară de teatru ieftin.

Gura Văii are nevoie de refresh, iar PSD va propune soluția cea mai bună pentru schimbarea celor două calamități care conduc localitatea.

În loc să facă proiecte pentru Gura Văii și să demareze investiții, primarul Mihalcea face „live”-uri pe Facebook cu o doamnă (deputat – n.n) și un deputat PNL care de 16 ani taie frunză la câini în Parlament pe banii noștri – Ionel Palăr, proprietarul de clinică privată branșată la bugetul public al sănătății.

Peneliștii au uitat de criza Covid, de presiunea pe bugetul CJ, de nevoia de a cofinanța proiectele europene de zeci de milioane euro aflate în derulare (aeroport, spital etc).

Caricaturile de la PNL au îngropat Gura Văii în subdezvoltare și hoție și, pentru că falimentul comunei trebuie cumva dosit, s-au gândit să joace teatru în live-uri mincinoase pe Facebook.

Solicităm prefectului să constate încetarea de drept a mandatului viceprimarului incompatibil de la Gura Văii. Vom urmări îndeaproape modul în care Prefectura își va exercita atribuțiile în acest caz, pentru că legea nu e facultativă pentru peneliști și obligatorie pentru restul.

La Gura Văii vom da foaia și vom trimite acasă administrația falimentară Mihalcea & PNL, care 8 ani nu a făcut nimic pentru comună și locuitorii ei. (sursa foto: facebook.com/PNL Bacău)