Angajații Secției Reparații Drumuri din cadrul DPP Onești, societatea de gospodărire a orașului, au început, ieri, lucrările de reabilitare a străzilor deteriorate în timpul sezonului rece.

Lucrările au demarat pe strada Libertății, în dreptul benzinăriei Petrom, și vor continua în mai multe zone al orașului. Inclusiv ieșirile din Onești către Bacău și Brașov vor fi reabilitate, după cum a precizat primarul Nicolae Gnatiuc, într-o postare pe Facebook.

“Ieri, 13.03.2019, echipele de muncitori din cadrul Secției de Drumuri a SC DPP Onești SA, au demarat lucrările de frezare, plombare și reparare a străzilor din Municipiul Onești, începând cu zona Stației Petrom de pe strada Libertății.
În această campanie de reparații vor intra, treptat, toate zonele orașului, cu începere de pe străzile principale, spre ieșirile din localitate. Imediat ce se va aproba bugetul național voi supune spre aprobare Consiliul Local bugetul municipiului Onești, care va cuprinde sumele necesare reabilitării tuturor drumurilor care au avut de suferit în urma sezonului rece sau a anilor de uzură, multe dintre acestea urmând a beneficia de strat de asfalt nou!”, se arată în postarea edilului-șef. (sursa foto: www.facebook.com/PrimarOnesti)