Șoferul BMW-ului care a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o mașină, la Răcăciuni, județul Bacău, în ziua de Sf. Ion, se numește Florin Bobocel, dar i se spunea Badio”, avea 28 de ani și era cunoscut în lumea interlopă ieșeană, relatează observator.tv.

Coincidență sau nu, fratele lui Florin Bobocel, Constantin Bobocel, cunoscut ca “Ministraș”, și-a pierdut viața tot într-un accident rutier, petrecut în Italia, la intrare în Roma, în urmă cu circa 3 ani și jumătate.

În noaptea de 13 spre 14 mai 2015, Constantin Bobocel se afla pe scaunul din drepta al mașinii Alfa Romei condusă de un nepot de-al său, care a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului, acul de la kilometraj blocându-se la viteza de 160 km/oră.

“Moartea lui <Badio> i-a șocat pe membrii familiei sale, dar și pe ceilalți locuitori din Păcureți, cunoscut în Iași ca fiind locuit în special de persoane de etnie romă, multe implicate în activități infracționale”, scrie sursa citată.

„Bădiţă, nici de tine nu ne-am bucurat cum nu ne-am bucurat nici de Ministraş. Dumnezeu să te ierte Bădiţă şi pe tine şi pe Ministraş. Nu o să vă uit niciodată, unchii mei!”, a scris, pe Facebook, un nepot de-al celor doi fraţi morţi.

În accidentul petrecut de Sf. Ion pe DN 2 – E85, la intrarea în localitatea Răcăciuni, județul Bacău, chiar în ziua de Sf. Ion, au murit două persoane, interlopul ieșean și șoferul celeilalte mașini implicate, un tânăr de 27 de ani care circula regulamentar, și alte două persoane, de 18 și 19 ani, au suferit răni grave, fiind internate la spitale din Iași – GALERIE FOTO de la locul ACCIDENTULUI – AICI