UPDATE – 16.59: FOTO de la inundațiile de la Cireșoaia – Slănic Moldova CLICK AICI. La Comănești, peste 1.000 de locuințe sunt fără curent electric.

UPDATE – 16.09: În urma recunoașterilor efectuate de pompieri, au fost constatate ca fiind afectate de inundații 35 de curți și beciuri și 4 locuințe din cartierul Cireșoaia – Slănic Moldova.

UPDATE – 16:03: Un tânăr a surprins în câteva imagini dezastrul produs de ploile torențiale căzute în Slănic Moldova – Cireșoaia.

UPDATE – 15.55: „După o evaluare a situației, în unul din punctele în care s-au înregistrat efecte negative ale fenomenelor meteorologice s-au constatat că sunt inundate 6 curți. Pompierii prezenți în cartierul Cireșoaia vor efectua în continuare recunoașteri pentru a identifica dacă mai sunt și alte gospodării afectate”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtător de cuvânt al ISU Bacău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mai multe curți sunt la această oră (n.r. – luni, 11 iunie, ora 15:40) inundate în cartierul Cireșoaia, din localitatea Slănic Moldova, în urma ploilor torențiale.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Onești și acționează deja pompierii voluntari din cadrul SVSU Slănic Moldova.

Vom reveni cu amănunte (Foto – arhivă).