Colegii lui David, tânărul care și-a pierdut viața împreună cu mama lui, duminică după-amiază, într-un accident rutier cumplit, au ridicat la școală un altar în memoria lui.

Un copil excepțional, printre cei mai buni elevi ai Colegiului Național “Grigore Moisil”, pe care îl absolvise cu brio, David ar fi trebuit ca într-o săptămână să susțină “Examenul Maturității”. Colegii săi de clasă și toți prietenii pe care David și-i făcuse în cei patru ani de liceu, cadrele didactice care-l apreciau și-l îndrăgeau ca pe propriul lor copil, nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat în acea zi blestemată, cum a fost posibilă o asemenea tragedie. Toți sunt răvășiți complet. În stare de șoc!

Este de neînțeles cum o familie atât de tânără și atât de frumoasă a putut fi spulberată într-o fracțiune de secundă de mâna destinului!

Duminică s-a întâmplat un lucru care ne doare pe fiecare, dar noi ne vom ruga pentru David și pentru mama sa. Dumnezeu să aibă grijă și de frățiorul și de tatăl lui. Ne rugăm pentru toți, ne-a mărturisit, cu vocea stinsă,  un cadru didactic de la “Moisil”.

David și mama sa s-au stins din viață în urma unui accident rutier teribil. Alături de ei în mașină se mai aflau fratele lui David și tatăl acestuia, care au supraviețuit și au acum nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a putea să depășească această imensă suferință!

În memoria lui David, la Colegiul Național “Grigore Moisil” colegii acestuia au ridicat un mic altar, unde aprind lumânări și candele, depun flori și se roagă pentru familia greu încercată de necaz.

Nota redacției: Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local Onești, există un proiect de hotărâre care prevede acordarea unui ajutor financiar familiei îndoliate în cuantum de 10.000 de lei.

”Momentele de suferință și de jertfă (de acum) sunt clipe de binecuvântare, căci lângă fiecare cruce se află și o înviere”  – nota Cuviosul Efrem (Filotheitul) din Arizona, unul din cei mai renumiți părinți ortodocși contemporani, ctitor a 17 mănăstiri ortodoxe în America de Nord – CITIȚI AICI RÂNDURILE EMOȚIONANTE SCRISE DE ING. GHEORGHE BOGZA, un apropiat al familiei Capmare, pentru amprentadeonești.ro.

Pe cei care doresc să-și ia rămas bun de la Mioara și David Capmare îi anunțăm că slujba religioasă a Stâlpilor se va săvârși azi 23 iunie, de la ora 17.30 la Capela Bisericii ”Sfântul Nicolae” din Onești. Înmormântarea va avea loc joi, 24 iunie, după slujba religioasă a Sfintei Liturghii.