UPDATE – 16.47: Accidentul din comuna Sascut s-a petrecut în afara localității, informează pompierii care au intervenit la fața locului. Potrivit acestora, un ansamblu TIR cu număr de înmatriculare de Suceava, condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, care nu consumase alcool, pe sensul de mers către județul Vrancea, pe fondul nepăstrării distanței în mers a intrat în coliziune cu un autovehicul Ford cu număr de înmatriculare de București, condus de o femeie de 31 de ani. În autovehiculul Ford se aflau 8 pasageri și conducătorul auto. În urma impactului, ambele autovehicule au ieșit în decor.
Din primele evaluări, ar fi trei grav răniți, dintre care o persoană minoră care a fost supusă manevrelor de resuscitare, rezultatul fiind pozitiv.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier grav s-a petrecut, în această după-amiază, în localitatea Sascut, județul Bacău, pe DN 2 – E 85, în urma căruia au rezultat trei victime.

“Este vorba despre trei victime de sex feminin, două victime conștiente cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic și traumatism membru inferior. Cea de-a treia victimă a fost găsită în stop cardio-respirator și se efectuează manevre de resuscitare”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

În accident au fost implicate un tir și o dubiță marca Ford.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.