Dacia a confirmat lansarea unui nou model de familie, cu șapte locuri, cu ocazia Salonului Auto IAA Munchen din luna septembrie. Înainte de asta, noul model Dacia va debuta online în 3 septembrie, scrie automarket.ro.

Renault a anunțat că va participa la Salonul Auto IAA Munchen. Alături de producătorul din Hexagon se va afla și Dacia, care vine cu o surpriză pentru fanii mărcii.

Mai exact, constructorul român de automobile a confirmat că în cadrul evenimentului de la Munchen va avea loc premiera mondială a unui „model de familie polivalent cu șapte locuri”. Acesta va debuta fizic în 6 septembrie, dar va fi prezentat online cu trei zile mai devreme.

Alături de acest model misterios, cei prezenți la Salon vor putea admira la standul Dacia și modelele Logan, Sandero, Sandero Stepway, Duster facelift și Spring.

Mai mult, în perioada 7 – 12 septembrie, întreaga gamă Dacia se va muta în centrul orașului Munchen. Publicul se va putea deplasa între centrul expozițional și standul din oraș la volanul modelului electric Dacia Spring. (foto: automarket.ro)