Singurul magazin de carne din Onești care comercializează exclusiv produse ambalate sau în vid s-a deschis ieri, în piața agroalimentară. Măcelăria “Casa Cărnii” se prezintă clienților într-un spațiu modern, care îți fură privirea, însă adevărata “comoară” se găsește în galantare, unde vă așteaptă zeci de produse și preparate de carne ca pe vremea bunicilor, frumos ambalate.

Nu e nevoie nici de pretexte, nici de motive când găsești acea bucată de carne din care gătești o friptură suculentă, o tocăniță fiartă molcom sau câteva porții zdravene de chifteluțe rumenite. Porc, pui, vită, oaie, toate de proveniență românească, carne proaspătă, preparate gata de pus pe jar, în oală sau la cuptor, toate acestea se regăsesc în oferta măcelăriei “Casa Cărnii”, care vine cu un nou concept pe piața locală din Onești, menit să susțină cerințele în continuă schimbare ale cumpărătorilor.

“La “Casa cărnii” găsiți o gamă nouă și variată de preparate de carne, cu produse preambalate și rețete gândite atent pentru a satisface preferințele oricărui cumpărător”, spune Alin Bunghez, unul dintre administratorii firmei.

Absolut toate mezelurile și produsele de carne sunt ambalate, politica firmei ținând cont de legislația Uniunii Europene, care pune un accent tot mai pronunțat pe siguranța alimentară, pe protecția consumatorului și pe confortul acestuia.

În fond, ambalajele sunt destinate a face viața mai ușoară, tuturor: comerciantul poate păstra produsele la raft mai mult timp, fără ca acestea să-și piardă proprietățile, iar consumatorii sunt siguri că vor cumpăra un produs sănătos.

“Cu siguranță, ambalajul poate fi și un element de fidelizare a clientului față de brandul nostru”, a mai precizat Alin Bunghez.

La inaugurarea magazinului s-a ținut o slujbă de sfințire, iar oneștenii care s-au aflat la acea oră în piață, la cumpărături, au avut ocazia să guste din preparatele măcelăriei.

În aceste zile, la “Casa cărnii” sunt mai multe oferte speciale și prețuri irezistibile cum ar fi la pulpa de porc, care se vinde la prețul de 16,99 lei/kg, la cârnații măcelarului – 24,99 lei/kg ori la pieptul de pui dezosat – 16,90 lei/kg.