O polițistă de frontieră din Vaslui a sărit la bătaie la colegii de la Rutieră, după ce aceștia au tras-o pe dreapta și au descoperit că nu avea asigurarea obligatorie la mașină și nici ITP-ul valabil, relatează stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc joi în Huși, după ce polițiștii de la Rutieră au oprit în trafic o mașină, în cadrul unui control de rutină, scrie Vremea Nouă.

Agenții au descoperit că mașina nu avea asigurarea auto obligatorie, iar Inspecția Tehnică Periodică (ITP) nu mai era valabilă.

Mai mult, autoturismul prezenta mai multe defecțiuni vizibile, motiv pentru care polițiștii de la Rutieră au dispus imobilizarea vehiculului prin retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

A fost momentul în care șoferița mașinii, polițistă de frontieră, a început să-i înjure și să-i blesteme pe colegii săi de la Rutieră și pe inspectorii RAR, ba chiar a sărit și la bătaie.

A fost cu greu potolită de oamenii legii, care au filmat incidentul pentru a avea probe în cazul unui proces de ultraj.

Pe lângă mașina confiscată, polițista din Vaslui s-a ales și cu o amendă usturătoare, mai arată sursa citată. (foto: imagine ilustrativă)