La nici două săptămâni de la momentul în care întreaga comunitate din Târgu Ocna a fost zguduită de vestea dispariției unui tânăr afacerist local foarte apreciat, după ce s-a răsturnat cu tractorul, accident ce i-a fost fatal, în micuțul oraș situat la 15 kilometri de Onești s-a produs o nouă tragedie.

Sâmbătă, 7 august, un tânăr de 35 de ani, care ieșise la o plimbare cu ATV-ul, a suferit un accident cumplit, în urma căruia avea să-și piardă viața, câteva zile mai târziu, pe patul spitalului.

“ Sâmbătă, 7 August, în jurul orei 23.00, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Târgu Ocna, în timp de conducea un ATV pe DJ 116 C către Mănăstirea Măgura Ocnei având ca pasager pe locul din spate un bărbat de 38 de ani, din Tg Ocna, într-o curbă la stânga a acroșat parapetul din beton din dreapta drumului și s-a răsturnat.
În urma impactului, ambele persoane au căzut de pe ATV, rezultând vătămarea corporală a pasagerului.

Cei doi bărbați au plecat de la locul accidentului, iar ziua următoare, duminică, 8 august, în jurul orei 00.30, întrucât bărbatul de 38 de ani se simțea rău, a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Onești unde, la data de 10 august, din cauza leziunilor suferite, acesta a decedat.
În cauză polițiștii efectuează cercetări și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”,
a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru. (foto: imagine ilustrativă)