O femeie de 54 de ani, din comuna Tamași, a fost victima unui hoț care i-a furat telefonul. Femeii i-a fost smuls telefonul din mână, în timp ce vorbea la el. Agresorul a fost reținut.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 18.30, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie, de 54 de ani, din comuna Tamaşi, despre faptul că, o persoană necunoscută i-a sustras un telefon mobil, în timp ce îl ţinea în mână şi vorbea la telefon.

La faţa locului au fost direcționate două patrule de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Poliție Bacău care au efectuat căutări pe raza mun. Bacău, fiind identificată o persoană care corespundea semnalmentelor oferite de martori, respectiv, un bărbat de 31 de ani, din localitate.

Acesta a fost condus la Poliţia Municipiului Bacău, cercetările fiind preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale.

Telefonul a fost recuperat de polițiști și restituit păgubitei.

A fost probată activitatea infracţională a bănuitului care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisar Cătălina Păduraru. (foto: imagine ilustrativă)