Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv după ce a intrat peste o bătrână de 78 de ani în casă, pe care a bătut-o, a violat-o și i-a luat apoi și agoniseala. Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, într-o localitate băcăuană.  

“La data de 23 noiembrie a.c., Judecătoria Buhuşi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru tânărul de 18 ani, din comuna Blăgeşti, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Acesta, în noaptea de 20 noiembrie a.c. ar fi intrat fără drept în locuinţa unei persoane de sex feminin, de 72 de ani, din comuna Blăgeşti, pe care ar fi obligat-o să-i dea bani şi să întreţină raporturi sexuale, împotriva voinţei acesteia prin acte de agresiune.

În urma cercetărilor efectuate, tânărul a fost identificat şi prins de poliţişti imediat după sesizarea părţii vătămate, întocmindu-i dosar penal şi reţinându-l pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.