O minoră de 13 ani, care era dată dispărută de către IPJ Bacău pentru că ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit, a fost găsită pe raza județului Vrancea de polițiștii Secției 2 Rurală Gugești.

„La data de 12 februarie, ora 14:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat o minoră, de 13 ani, care era dată în urmărire națională de către I.P.J. Bacău pentru că ar fi plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. Minora a fost încredințată Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea”, a transmis IPJ Vrancea.

Tot ieri, ora 14:30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat o minoră de 16 ani, a cărei plecare voluntară fusese sesizată în cursul aceleiași zile polițiștilor din cadrul IPJ Iași. Minora a fost identificată într-un microbuz care efectua transport persoane care a fost oprit de polițiști în trafic, pe Calea Moldovei din municipiul Focșani. Și în acest caz, minora a fost încredințată reprezentanților D.G.A.S.P.C – Vrancea, nefiind victima vreunei infracțiuni. (sursa: IPJ Vrancea; foto: imagine ilustrativă)