Compania Agricultorul din Onești, care se află în topul celor mai valoroase afaceri antreprenoriale din județ, are disponibile mai multe locuri de muncă. Agricultorul Group angajează personal atât în cadrul companiei-mamă, cât și pentru fabrica de morărit și panificație Panimon, pe care a achiziționat-o în cadrul unei strategii de dezvoltare de succes.

Compania Agricultorul din Onești este unul dintre cei mai importanţi traderi de cereale şi distribuitori de materii prime agricole din zona Moldovei. Controlată de antreprenorul Ilie Mihai, Agricultorul Group a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 239,8 mil. lei (aproximativ 50 mil. euro), în creştere cu 11% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de aproape 216 mil. lei (45,5 mil. euro), potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Urmând strategia de dezvoltare pe care și-a propus-o, compania Agricultorul are numeroase posturi disponibile.

Agricultorul angajează începând de la inginer automatist, economist ori inspector resurse umane și salarizare, până la electrician, silozar și chiar manipulant ori muncitor necalificat. (foto: Google.com/maps)

Toate LOCURILE DE MUNCĂ disponibile în cadrul companiei Agricultorul Group le găsiți mai jos: