Singurul restaurant cu specific mediteranean din stațiunea Slănic Moldova se va deschide în curând, într-o locație de vis. Personalul restaurantului este deja pregătit să-și primească oaspeții într-un decor contemporan elegant, și să-i poftească într-o călătorie culinară cu note intense. În același timp însă, s-ar bucura și de noi colegi, dornici să-și demonstreze măiestria în industria ospitalității.

Singurul restaurant cu specific mediteranean din Slănic Moldova are mai multe LOCURI DE MUNCĂ DISPONIBILE, începând de la manager de restaurant și până la barman / ospătar. Cel mai mic salariu pornește de la 3.000 de lei net, pentru ospătari, dar mai există și alte beneficii, cum ar fi o masă gratuită pe zi, cazare gratuită și, nu în ultimul rând, bacșișul.

Alte poziții disponibile sunt cele de bucătari și ajutor de bucătari. Se caută oameni cu experiență, iar salariile se acordă în funcție de nivelul de pregătire al fiecărui candidat.

Pentru postul de manager de restaurant se cere minim 5 ani de experiență pe o poziție similară.

RELAȚII SUPLIMENTARE AFLAȚI LA NUMĂRUL DE TELEFON: 0752 041 505

Singurul restaurant cu specific mediteranean din Slănic Moldova este aproape gata pentru a vă oferi oferi acea atmosferă liniștitoare de care toți avem nevoie.

Cât despre  bucătăria mediteraneană, aceasta fascinează prin gust și proprietățile sale pentru sănătate.

Călătoriile în locuri unde te poți bucura de mâncarea mediteraneană sunt o încântare atât pentru suflet și minte, cât și pentru papilele gustative. Iar unul dintre acestea va fi, în scurt timp, GADO by Cascada, din Slănic Moldova.