Valentin Ivancea, care a preluat funcția de prefect al județului Bacău după demisia Maricicăi Coșa, urmare a retragerii ALDE de la guvernare, a fost învestit oficial în funcție ieri, în cadrul unei festivități ce a avut loc în Sala Mare a Palatului Administrativ, din Bacău.

Odată cu învestirea în funcția de prefect a lui Valentin Ivancea, Paul Cotîrleț, fiul managerului spitalului din Moinești, dr. Adrian Cotîrleț, a preluat și el oficial funcția de subprefect.

„Este o funcție care mă onorează pe de o parte, dar pe de altă parte o privesc ca pe o responsabilitate, nu ca pe un privilegiu. În același timp, este încununarea unei munci adminstrative aflată sub semnul a două ingrediente: responsabilitate și implicare. Fără aceste două ingrediente nu putem spune că avem succes în administrație.

Mi-aș dori ca instituțional să fim mai aproape de cetățeni, mai prietenoși, mai deschiși la probleme acestora. Nu aș vrea ca solicitările cetățenilor să fie pasate de la o instituție la alta. Și aș vrea să ne gândim că noi suntem în slujba cetățeanului și să ne comportăm corespunzător. ”, a declarat noul prefect al județului Bacău, cu ocazia învestirii sale în funcție, potrivit desteptarea.ro.

Valentin Ivancea i-a adresat totodată mulțumiri Maricicăi Coșa, pentru colaborarea pe care au avut-o cât timp aceasta a fost prefectul județului. (sursa foto: desteptarea.ro)