Agricultorul Group, aflată în topul celor mai importante companii din județ, are disponibile mai multe locuri de muncă, atât în cadrul companiei-mamă, cât și la fabrica de morărit și panificație Panimon, pe care a achiziționat-o anul trecut, în cadrul unei strategii de dezvoltare pe care o urmează cu succes.

Compania Agricultorul din Onești, unul dintre cei mai importanţi traderi de cereale şi distribuitori de materii prime agricole din zona Moldovei, controlată de antreprenorul Ilie Mihai, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 239,8 mil. lei (aproximativ 50 mil. euro), în creştere cu 11% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de aproape 216 mil. lei (45,5 mil. euro), potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Urmând strategia de dezvoltare pe care și-a propus-o, compania Agricultorul are numeroase posturi disponibile, atât la Onești, cât și la Moinești.

Agricultorul angajează începând de la economist, inginer automatist, contabil ori inginer în industria alimentară până la silozar ori manipulant.

Cei interesați pot depune CV-uri la adresele: office@agricultorul.com sau la office@panimon.ro. (foto: google.com/maps)

Toate LOCURILE DE MUNCĂ disponibile în cadrul companiei Agricultorul Group din Onești le găsiți mai jos: