Noul proprietar al RAFO – firma Roserv Green Energy – continuă să facă angajări respectând pașii pe care și-a propus să-i urmeze în momentul în care a achiziționat platforma industrială oneșteană, în vara anului trecut. În primă fază a proiectului de dezvoltare de la RAFO, Roserv Green Energy a prevăzut generarea a circa 200 de noi locuri de muncă.

Prin această tranzacție s-a deblocat practic starea îndelungată de inactivitate a platformei și au fost create premisele dezvoltării unei activități economice sănătoase pe platforma RAFO Onești.

În acest fel, de când a cumpărat activele RAFO, Roserv Green Energy a făcut numeroase angajări, depășindu-se 100 de  salariați.

Iar angajările continua. Astăzi, la RAFO Onești sunt disponibile mai multe posturi: inginer mecanic, operatori, maistru mecanic, laborant, lăcătuș, macaragiu, sudor, etc – VEZI TOATE POZIȚIILE DISPONIBILE LA FINALUL ARTICOLULUI.

Compania Roserv Green Energy a decis cumpărarea activelor platformei RAFO Onești, aflată în faliment, cu obiectivul de a dezvolta cel mai mare centru logistic pentru containere și produse petroliere care va deservi regiunea Moldovei. (foto mare: imagine ilustrativă)