La data de 14 decembrie a.c, în jurul orei 22.30, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au depistat în flagrant un bărbat de 33 de ani, din comuna Secuieni, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,74mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Narciselor, sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

La aceeaşi dată, poliţiştii rutieri din Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Alecsandri, sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

 

Totodată, poliţişti din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Luizi Călugăra, aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,85mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)