La data de 03 august a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii din Moineşti au depistat în trafic un tânăr de 29 de ani, din comuna Poduri, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, sub influenţa alcoolului.

În urma testării bărbatului în cauză cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Moineşti unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

La aceeaşi dată, în jurul orei 23.30, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Bacău a depistat un bărbat de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără permis de conducere.

 

Poliţiştii oneşteni au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ştefan cel Mare, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Bacău