Primul ministru a României, Viorica Dăncilă, nu va mai ajunge, astăzi, la Onești, cum era program în cadrul vizitei de lucru din județul Bacău, începută ieri.

Programul delegației oficiale conduse de Viorica Dăncilă a fost modificat pe ultima sută de metri, după evenimentele șocante de la Caracal, care au zguduit emoțional întreaga țară.

La Onești ar fi trebuit să se desfășoare o ședință CEX a PSD, după care prim-ministrul Dăncilă avea programată o conferință de presă.

În prima parte a vizitei pe care a efectuat-o în județul nostru, Viorica Dăncilă a vizitat șantierul centurii ocolitoare a Bacăului, despre care a spus că în decembrie va fi dat în folosință primul tronson.

Viorica Dăncilă a venit în județul Bacău însoțită de vicepremierul Mihai Fifor și de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

România este în stare de șoc după întâmplările de la Caracal, unde au fost găsite moarte, împreună cu alte rămășițe umane, acasă la un fost mecanic auto, două adolescente date dispărute – detalii AICI. (sursa foto: zdbc.ro)