UPDATE – 11 iunie, 07.16: Conform informării DelGaz Grid, la ora 06.50 nu mai sunt localități nealimentate electric.

UPDATE – 23.25: Info ISU Bacău – Urmare apă pe carosabil, com. Răcăciuni, sat Gheorghe Doja: drumul a fost curățat de un echipaj de la DN, circulația se desfășoară pe toate benzile. S-a intervenit pentru evacuarea apei dintr-un beci și o curte.

Urmare limitator de înălțime căzut pe remorca unui tir, com. Berești Bistrița: limitatorul a fost degajat de pe remorca tirului cu ajutorul unui utilaj aparținând unei firme private.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un limitator de înălțime a căzut pe remorca unui tir, în această după-amiază, în satul Berești Bistrița, comuna Berești Bistrița, informează ISU Bacău.

La fața locului se deplasează Descarcerarea Grea. Pentru degajarea limitatorului de înălțime, la locul intervenției se deplasează și un utilaj de la Drumuri Județene.

Din fericire, nu există victime, ci doar pagube materiale.

Altfel, tot în această după-amiază, după o ploaie torențială, carosabilul pe raza comunei Gheorghe Doja a fost inundat, circulația rutieră desfășurându-se pe un singur sens.

Intervin 8 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău cu 2 motopompe și două autospeciale de intervenție.

Cinci localități din județul Bacău – Cleja, Faraoani, Petricica, Răchitișu și Letea Veche – au rămas fără energie electrică, în timp ce localitatea Gheorghe Doja a fost afectată parțial. În total, 3.542 de gospodării nu au curent electric la această oră (n.r. – 18.00). 4 linii electrice și 50 de posturi de transformare sunt nealimentate. Acționează 3 echipe de la DelGaz Grid pentru identificare, izolare defecțiune și realimentare consumatori.