UPDATE – 15.12: Pompierii au lichidat și incendiul din comuna Negri, unde a ars vegetație uscată pe o suprafață de circa 1.000 de metri pătrați.

În același timp, pompierii au fost solicitați să intervină și la un incendiu de vegetație uscată în Onești, pe Calea Slănicului. Și acest incendiu, care s-a manifestat pe o suprafață de circa 5.000 de metri pătrați, a fost lichidat de pompieri. Cauza incendiului: foc deschis în spații deschise.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii băcăuani au fost solicitați cu puțin timp în urmă să intervină în trei localități din județul Bacău, unde s-au produs incendii de vegetație uscată.

Pompierii băcăuani au intervenit cu mai multe autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu la o fânărie în localitatea Răchitoasa și la alte două incendii de vegetație uscată în sat Sărata, comuna Sărata și în satul Magla, comuna Negri.

Incendiul de la Sărata a fost lichidat după ce au ars circa 50 de metri pătrați de vegetație uscată, cauza fiind foc deschis în spații deschise.

În momentul de față se intervine la lichidarea celorlalte incendii.

În același timp, a fost semnat și un incendiu la o locuință din satul Bijghir, comuna Buhoci. Și asta a fost stins, după ce a ars funinginea de pe coșul de fum care s-a aprins din cauză că nu a fost curățat la timp.