Un accident rutier grav s-a produs luni dimineața pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, la kilometrul 270, pe sensul de mers spre Sibiu. Au fost implicate un autoturism și autoutilitară de deszăpezire. Trei persoane și-au pierdut viața, notează alba24.ro.

Potrivit IPJ Sibiu, în autoturism se aflau 5 bărbați. Cele trei persoane decedate sunt din județul Bacău: șoferul în vârstă de 63 de ani  și doi pasageri de 40 de ani, respectiv 57 de ani.

La spital au fost transportați doi tineri: unul în vârstă de 17 ani, din județul Bacău, celălalt de 20 de ani, din județul Vaslui.

Centrul InfoTrafic Poliția Română: ”pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 270, în zona localității Săliște, județul Sibiu, un autoturism a lovit din spate un utilaj de deszăpezire, în urma impactului rezultând trei persoane decedate și una rănită grav. Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă, fiind condiții de vizibilitate bună. Circulația este oprită pe sensul către Sibiu, fiind deviat traficul pe DN 1”.

”Este un context tragic în care atragem atenția conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza de deplasare în condiții de ninsoare, carosabil umed sau acoperit cu mâzgă ori polei și să mărească distanța de siguranță între autovehicule.

La fel de important este ca șoferii să nu conducă obosiți și nici sub influența alcoolului, manifestând atenție sporită la eventualele blocaje în trafic sau la prezența utilajelor de deszăpezire” – IPJ Sibiu. (foto:alba24.ro)