UPDATE – 11.57: Bărbatul care a murit în accidentul de muncă petrecut în această dimineață la Salina Târgu Ocna avea 34 de ani și era din comuna Bârsănești. Potrivit spuselor inspectorului de poliție Măriuca Amariei, „accidentul s-a petrecut în timp ce angajatul desfășura lucrări de decolmatare a silozului de sare. La un moment dat, malul silozului de sare s-a surpat și a căzut peste tânăr, acoperindu-l în totalitate.”

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost extras de sub muntele de sare de angajați și de pompierii oneșteni.

A fost anunțat ITM-ul. Polițiștii desfășoară activități de cercetare și au deschis dosar penal pentru ucidere din cuplă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat de circa 37 de ani, angajat al societății Salina Târgu Ocna, a decedat în această dimineață, în timp ce se afla la serviciu, după ce a suferit un accident de muncă.

Din primele informații, se pare că decesul ar fi survenit după ce peste victimă ar fi căzut o dună de sare, în depozitul de sare al întreprinderii.

În condițiile în care iarna trecută nu a nins aproape deloc, sarea pregătită pentru curățarea drumurilor înzăpezite nu a mai fost necesară, și a rămas pe stoc, în depozitele societății.

Tocmai o dună de sare s-ar fi prăvălit peste bărbatul de 37 de ani care, susțin surse neoficiale, lucra la Salina Târgu Ocna din 2017. (foto: imagine ilustrativă)

Știre în curs de actualizare.