UPDATE – 17.49: Din sursele UNU pe Trotuș, unul din motocicliștii decedați în accidentul teribil de la Belci ar fi din municipiul Bacău (cel de 30 de ani) și nu din Onești, cum au circulat inițial informațiile. Polițiștii nu au reușit încă să stabilească identitatea celuilalt tânăr decedat, acesta neavând asupra sa niciun document. Se fac în continuare cercetări.

Câțiva martori prezenți la fața locului susțin că în urma impactului deosebit de puternic, cei doi tineri au murit pe loc, fiind pur și simplu desfigurați. „Probabil că aveau și viteză mare, pentru că atunci când se intră în depășire se accelerează”, a comentat cineva.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Doi tineri de 30 și, respectiv 33 de ani, au decedat în urma unui accident petrecut în această după-amiază, în jurul orei 15.30, pe DN 11, la ieșirea din Onești spre Bacău, într-una din curbele din zona Belciului.

Cei doi tineri, care se deplasau cu o motocicletă, nu au avut nicio șansă după ce au acroșat tractorul din față pe care intenționau să-l depășească.

Polițiștii rutieri oneșteni au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. (foto: imagine ilustrativă)

Știre în curs de actualizare.