Un bărbat din judeţul Bacău şi-a luat cei doi copii şi i-a aruncat în apele barajului Răcăciuni, după ce s-a certat cu soţia sa, duminică după-amiază, scrie stirileprotv.ro.

Copiii, un băiat de 4 ani şi o fetiţă de cinci luni, au fost scoşi din apă de un poliţist, care a încercat să îi resusciteze, însă fără rezultat.

Nu se ştie dacă bărbatul s-a aruncat şi el sau dacă a plecat de la locul faptei, el nefiind găsit.

La ora 13:10, o femeie de 23 de ani, din localitatea Pânceşti, a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, în vârstă de 30 de ani, după ce s-a certat cu ea, a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici.

Potrivit oficialilor Poliţiei Bacău, la ora 13:26, un prim echipaj de poliţie a ajuns în zona barajului Răcăciuni. Poliţistul a observat pe luciul apei trupurile copiilor, a intrat în lac şi i-a scos, apoi a început manevrele de resuscitare.

Echipajele medicale trimise la faţa locului au continuat încercarea de a scoate copiii din stop cardio-respirator însă fără rezultat, fiind declarat decesul atât în cazul copilului de patru ani, cât şi în cazul surorii mai mici a acestuia.

Bărbatul nu a fost găsit în zonă şi, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se ştie dacă şi el s-a aruncat în apă sau dacă a plecat, au precizat oficiali ai IPJ Bacău. (foto: imagine ilustrativă)