Sportul Oneşti este noul lider al clasamentului play-off-ului Ligii a 4-a la fotbal, după ce, s-a impus, cu scorul de 5-2, pe stadionul CSM din Onești, în fața celor de la Siretu Săucești, în timp ce rivalii de la Viitorul Onești au fost ținuți în șah, la Bacău, de Gauss. Ambele meciuri au contat pentru etapa a 4-a a play-off-ului campionatului județean.

Gauss Bacău se dovedește o nucă tare pentru echipele din Onești. După ce a ținut-o în șah pe Sportul (2-2), astăzi a venit rândul Viitorului lui Rareș Mihalache să se încurce pe terenul formației băcăuane. Viitorul nu a izbutit decât un rezultat de egalitate, 1-1, în urma căruia a pierdut șefia clasamentului play-off-ului Ligii a 4-a, în favoarea Sportului.

Viitorul a condus cu 1-0 și a avut șanse destule să se desprindă în câștigătoare, dar le-a ratat. Gauss a profitat și cu golul egalizator din a doua repriză aruncă și mai mult în aer finalul sezonului.

La Onești, Sportul a avut destule emoții, fiind de două ori egalată, la 1 și la 2, dar finalmente s-a impus cu 5-2. (foto: captură video)

Clasament:

  1. Sportul 53p (4j)
  2. Viitorul 52p (4j)
  3. Gauss  49p (4j)
  4. Siretu  30p (4j)

Etapa viitoare, a 5-a (sâmbătă, 3 iunie, ora 18.00):

Sportul Onești – Gauss Bacău (Onești, teren CSM)

Siretu Săucești – Viitorul Onești (Săucești)