Chiar dacă nu s-a încheiat încă, se poate spune că ediția din acest an a Festivalului Verii a fost o mare dezamăgire pentru multă lume, în principal din cauza mizeriei de nedescris în care s-a desfășurat, situație neplăcută semnalată în mediul online în numeroase postări.

UNU pe Trotuș arătat că, pe lângă mizeria groaznică, și noua toaletă publică achiziționată de municipalitate și montată în parc a fost distrusă de petrecăreți (DETALII AICI).

Primarul Oneștiului, Laurențiu Neghină, a reacționat după valul de critici de pe Facebook.

„FESTIVALUL VERII – Între succes si eșec!

Deși a fost cel mai aglomerat festival din toate timpurile, făcând un bilanț al postărilor și comentariilor apărute în mediul online, a fost și criticat.

Nu voi da vina nici pe organizator, care nu și-a respectat contractul, nici pe salariații DPP, întrucât asigurarea curățeniei cădea în sarcina organizatorului și nici pe funcționarii primăriei pentru că nu au monitorizat așa cum trebuia situația, ci îmi asum întreaga vină.

Îmi cer scuze pentru eventualul disconfort si va asigur că atât timp cât eu voi fi primar, așa ceva nu se va mai întâmpla la Onești!”, a precizat Neghină, într-o postare pe Facebook.