Având în vedere avaria produsă pe conducta de aducțiune aparținând S.C. CRAB S.A. în data de 28 iunie 2020, și din cauza debitului de intrare insuficient dar și a consumului mare, volumul de apă din rezervoarele de la stația de tratare și înmagazinare Cuciur nu a putut fi refăcut la un nivel suficient pentru a fi tehnic posibilă alimentarea cu apa potabilă a întregii localități în cazul apariției unei noi avarii majore.

Astfel, RAJA S.A. este nevoită să alimenteze municipiul Onești cu apă potabilă după un program atent gândit, astfel încât populația să fie cât mai puțin afectată și în același timp să fie posibilă și înmagazinarea apei în rezervoare.

Prin urmare, începând cu data de 03 iulie 2020, pe timpul nopții, în intervalul orar 01:00- 05:00, se va sista alimentarea cu apă a municipiului, până ce nivelul de apă din rezervoare va atinge un nivel suficient astfel încât, în cazul apariției unei noi avarii pe conducta de aducțiune aparținând CRAB, locuitorii municipiului Onești să nu sufere de lipsa apei potabile un timp îndelungat.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele din teren monitorizează în permanență starea rețelelor, menținând în standarde calitatea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare! (sursa: Biroul de presă RAJA Onești)