Echipele RAJA vor executa în cursul acestei nopți, 17 spre 18 august 2023, în intervalul orar 23.00 – 04.00, lucrări de remediere a unei avarii survenite la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Emil Rebreanu din municipiul Onești.

Ca urmare, se va sista furnizarea apei pe următoarele străzi: Mercur, Scutarului, Libertății, George Bacovia, Culturii, Jupiter, Saturn, Venus, Emil Rebreanu, bd. Belvedere, Cașinului, bd. Republicii, George Călinescu, 1 Mai, Oituz, Parcului, Perchiului, Muncii, Păcii, Teilor, Florilor, Tineretului și în zona Quartal.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. (sursa: Biroul de comunicare RAJA)