UPDATE – Prin intervenția promptă și rapidă a pompierilor salvatori incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Bârsănești.

Flăcările a fost lichidate după aproximativ trei ore, din momentul anunțării, cauza probabilă fiind utilizarea focului deschis în spații deschise.

În urma incendiului au ars aproximativ 150 metri pătrați din suprafața acoperișului, circa 200 metri pătrați anexe gospodărești și bunuri din interior. De asemenea, în gospodăria învecinată a fost afectată casa de locuit la care au ars aproximativ 20 metri pătrați izolație perete exterior și circa opt metri pătrați elemente de construcție din lemn și plastic.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O întreagă gospodărie, însemnând o casă și mai multe anexe, au luat foc, în această seară, în jurul orei 18.30, în satul Albele, comuna Bârsănești.

La fața locului s-au deplasat  două autospeciale cu apă și spumă din cadru Detașamentului de Pompieri Onești. Totodată, a fost anunțat SVSU.

“Incendiul a fost localizat. Ard circa 300 de metri pătrați dintr-o casă de locuit și mai multe anexe. Se lucrează la lichidare”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. (foto: arhivă)

Știre în curs de actualizare.