UPDATE – 15.26: Din informații neoficiale, incendiul s-ar manifesta totuși pe o suprafață relativ mică, de circa 70 de metri pătrați.
Pericolul de extindere este determinat de faptul că în apropierea atelierului de tâmplărie, situat în cartierul slănicean Cireșoaia, sunt mai multe case de locuit, iar flăcările se pot extinde la acestea, din cauza vântului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un incendiu violent a izbucnit, în această după-amiază, la un atelier de tâmplărie din stațiunea Slănic Moldova. Dat fiind pericolul mare de extindere, la acțiunea de stingere a incendiului iau parte pompieri din tot județul.

Deocamdată nu sunt informații cu privire la suprafața pe care se manifestă incendiul și la pagubele produse de flăcări.

“La fața locului se deplasează 3 autospeciale cu apă și spumă (ASAS) din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești, o ASAS aparținând SVSU Slănic Moldova și o ASAS de la SVSU Tg. Ocna.

În sprijin se mai deplasează o ASAS de la Detașamentul de Pompieri Moinești și o ASAS de la Grupul de Intervenție Comănești.

Din ceea ce ne-au comunicat primele echipaje sosite la fața locului, există un pericol mare de extindere.

În sprijinul echipajelor care intervin se mai deplasează o ASAS de la Detașamentul de Pompieri Bacău”, ne-a declarat mr. Andrei grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. (foto: arhivă)

Vom reveni cu amănunte.