UPDATE – 09.44: Șoferul care a murit în ACCIDENTUL GRAV de la Ardeoani, alături de un alt tânăr, era dintr-o localitate nu departe de ONEȘTI – DETALII AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident grav s-a produs luni dimineață, în jurul orei 05.00, pe drumul național 2G, care leagă Moineștiul de Bacău, în localitatea Ardeoani. Două persoane au murit și o alta a fost rănită grav – DETALII AICI și AICI.

Din primele informații, accidentul s-a produs după ce un șofer a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina a lovit violent un cap de pod. În momentul accidentului, autoturismul în care se aflau patru persoane a acroșat și un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma coliziunii, șoferul și un pasager au decedat, a treia persoană a fost evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale, anunță autoritățile. Traficul rutier prin zonă se desfășoară alternativ, pe un fir.

„În autoturism erau 4 persoane dintre care 1 persoană s-a autoevacuat și 3 persoane încarcerate: 1 persoana încarcerată (sex masculin, 16 ani) politraumatizat, preluat de SMURD Moinești și predat la CPU Moinești, 1 persoană încarcerată (sex masculin, 30 ani) – conducător auto declarat decedat, 1 persoană încarcerată (sex masculin, 17 ani) –  declarat decedat”, a precizat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.