Debut de excepție al lui Rareș Mihalache pe banca tehnică a Viitorului Curița. La primul meci oficial din acest sezon, impulsionați permanent de pe margine de fostul lor căpitan, “alb-verzii” au demonstrat resurse nebănuite, semn că ar fi dispuși să o ia de la capăt, pentru a patra oară, în tentativa de a promova în Liga 3-a.

Până atunci însă, pe stadionul de unde acum un deceniu plecau învinse Steaua, Dinamo, Rapid și alte forțe ale fotbalului românesc la acea vreme, FC Viitorul a oferit o adevărată lecție de fotbal și de maturitate, culmea!, exact când din echipă au dispărut jucătorii cu experiență.

FC Viitorul s-a impus cu 4-1 (0-0) pe terenul lui CSM Vaslui și s-a calificat în turul 2 al Cupei României – faza națională, aceasta fiind una dintre marile surprize ale competiției KO, mai ales că lotul “alb-verzilor” a fost remaniat aproape în întregime în această vară. Printre cei care au părăsit Viitorul în vară se numără și Adrian Gheorghiu, cel care a condus echipa mare parte a sezonului trecut, iar ca jucător a făcut carieră chiar în tricoul vasluienilor.

După o primă repriză albă, FC Viitorul s-a dezlănțuit în partea a doua, înscriind trei goluri la rând, prin Silviu Lupu (minutele 53 și 58) și Chiriac (75). Gazdele, deși paralizate, au ripostat reducând din handicap (1-3, minutul 76), dar Chiriac a realizat și el “dubla”, așezând bomboana pe coliva vasluienilor.

Pentru FC Viitorul Curița, urmează o confruntare cu un adversar din Liga a 3-a.